Představení kandidátů výročních cen 2018
Zuzana Klingová
Hotel manager

Zdůvodnění návrhu: Zuzana Klingová má mimořádné pracovní nasazení. Dokáže motivovat a stmelovat pracovní tým. Je týmu stále nápomocná, vyslechne si je a získá jejich důvěru. Její silnou stránkou jsou organizační schopnosti a stále řeší problémy rychle a bez stresu. Má přehled o dění na všech střediscích na hotelu. Profesionální komunikace s hostmi.

JAZYKOVÉ ZANLOSTI A JINÉ SCHOPNOSTI: Angličtina/ Nemčina základ

PROFESNÍ A ŽIVOTNÍ AKTIVITY / zapojení do společenského života v lokalitě, členství v profesních a společenských organizacích atd: Jako F&B Manager se podílela na otevření hotelu Grand Hotel Tatra ve Velkých Karlovicích. Hotel získal ocenění World Boutique Award (nejlepší otevřený hotel za rok 2017) a další ocenění od Amazing Places. Hotel měl vysoké hodnocení na různých portálech. V současné době působí jako hotel manager na hotelu Akademie Velké Bílovive. Její úlohou je dát hotelu nový směr.

Řekla o sobě:

Doplneni kandidatury:

 

V hotelnictví mám bohaté zkušenosti nabyté během řízení řady projektů, které následně obdržely prestižní mezinárodní ocenění a získávaly vysoká hodnocení na hodnotících portálech.

Svou dráhu v tomto vzrušujícím odvětví jsem zahájila studiem na střední hotelové akademii v Spišskej Novej Vsi. Své nadšení v tomto oboru jsem dále rozvíjela studiem bakalářského programu v oboru hoteliérství, gastronomie a cestovní ruch. Inženýrský diplom jsem obdržela za absolvování oboru Marketing a management a současně i v kombinované formě za obor ekonomika podniku v obchodě a službách. Již během studia jsem také sbírala praktické pracovní zkušenosti na všech pozicích v rozličných zařízeních, což mi umožnilo lépe pochopit souvislosti a možná úskalí fungování hoteliérských organizací různých kategorii. Vedle toho jsem absolvovala i několik zahraničních stáží například v Nemecku, Cypre a pod. Během studií na vysoké škole jsem se taktéž aktivně zapojovala do projektů Asociace hotelů a restaurací a zúčastňovala jsem pravidelně pořádaných přednášek. V neposlední řadě jsem také prošla baristickým, barmanským a stolovacím a dalšími kurzy. V rezortu Valachy ve Velkých Karlovicích jsem pracovala jako číšnice, později jako recepční a měla tak příležitost spolupracovat s jeho ředitelem Tomášem Blablom.

Po dokončení studia na vysoké škole jsem působila jako manažer v hotelu Centrum ***superior v Hranicích na Moravě. Zde jsem měla na starosti mimo jiné otevření a provoz dalších středisek jako pivaren Archa a cukrárna Archa, aby naší hosté mohli využívat kompletní škálu služeb. S majitelem hotelu jsme společně vytvářeli jejich vizi, styl a cíle.

Po úspěšném rozběhnutí těchto projektů jsem hledala další výzvu a přijala nabídku na pozici F&B manager Grand Hotel Tatra****  ve Velkých Kralovicích. Osobní rozvoj a nabírání dalších zkušeností jsou totiž pro mě důležitým aspektem při rozhodování, kam mé profesní působní dále směřovat. Zde jsem byla zodpovědná za veškeré gastro-aktivity a vedle restaurace řídila chod také terasy, lobby baru, vita baru a dalších. Tento hotel byl po celkové rekonstrukci a po svém znovuotevření získal ocenění „Would Boutique Award“ jako nejlepší nově otevřený hotel v Evropě a vedle toho ještě „Amazing Places“ jako nejlepší wellness hotel v České republice. Na hodnotících portálech jako TrustYou, Booking.com, TripAdvisor, Facebook a Google.com si drží vysoký rating. Mým hlavním úkolem bylo vytvoření fungujícího týmu složeného z lidí, kteří se stali naprostými profesionály ve svém oboru.

Momentálně působím v hotelu Akademie ve Velkých Bílovicích jako řídící manažer, kde je mým mentorem a koučem generální ředitel a jednatel Martin Komárek. Ve spolupráci s ním budujeme z tohoto již 17 let existujícího hotelu příjemné místo pro všechny hosty. Naší ambicí je dát hotelu nový styl, zvýšit obsazenost a vylepšit jeho celkové výsledky. Za tímto účelem formuluji nové postupy, standardy a plány. Od Martina Komárka, jako velmi zkušeného manažera, čerpám neustále nové nápady, přístupy a inovace.

Věřím, že výše uvedený popis Vám poskytl představu o mých zkušenostech na poli hoteliérství a pomůže Vám při rozhodování o junior manažerovi roku. S ohledem na mé dosavadní zkušenosti, ale také na můj potenciál, nápady a ambice, věřím, že představuji ideálního kandidáta.

Navrhuje:

Představení kandidátů