Představení kandidátů výročních cen 2019
Tomáš Horák
šéfkuchař

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI: Gastronomie v hotelu Adria má bohatou tradici a široký záběr – snídaně, konferenční prostory, bistro se zahrádkou pro 100 osob, catering a restaurace Triton. O to vše se stará šéf kuchař Tomáš Horák se svým týmem.


DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ČR. : Chloubou hotelu je restaurace Triton, místo s bohatou tradicí a historií. Od svého znovuotevření po roce 1989 patří mezi velmi kvalitní hotelové restaurace a je vlastně s podivem, že nikdy v rámci AHRCR nezískala žádné ocenění. Po nástupu pana Tomáše Horáka se nabídka posunula ještě výše. Tomáš zde využívá svých bohatých zkušeností ze zahraničí a vytvořil zde velmi unikátní gastronomický koncept, který by se dal nazvat uměním a doporučuji každému restauraci navštívit.


DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: www.tritonrestaurant.cz

NAVRHUJE: Petr Beránek

Představení kandidátů