Představení kandidátů výročních cen 2018
Přemek Forejt
Šéfkuchař restaurace Entrée

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI: Mladý šefkuchař, který stojí za úspěchy této zajímavě pojaté restaurace. Přemek Forejt je kreativec, který vnáší do gastronimie nový pohled.

Zdůvodnění návrhu: Výjimečné pojetí restaurace, výborně hodnocena restaurace v České republice, která je pro hosty překvapivým zážitkem. Inspiruje budoucí profesionály i současné kuchaře. Svoje zkušenosti ze zahraničí i z domácí gastronomické scény předkládá v nabídkách hostům. Úspěchy: v projektu Grand restaurant 2018, získal první místo a titul restaurace roku, Objev roku 2017 a umístění v soutěži Zlatý kuchař 2017 - druhé místo.

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Zajímavé pojetí např. Poslední večeře Páně o velikonočních svátcích 2018.

Navrhuje: Radim Beneš

Představení kandidátů