Představení kandidátů výročních cen 2018
Petr Zuček
Executive Chef

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI: Šéfkuchař řídící tým cca 20 lidí, se kterým zabezpečuje plynulý provoz hotelové restaurace Sal de Mar, sezónní restaurace Aqua a zajišťuje cateringové služby hotelového kongresového centra o velikosti 2600m2. 

Zdůvodnění návrhu: Petr sbíral 7 let své zkušenosti v prestižních londýnských restauracích. Dnes upřednostňuje práci s regionálními potravinami v moderním pojetí gastronomie. Je inovativní, zapálený pro svůj obor a inspirativní pro své kolegy. Je velmi aktivní na poli vzdělávání svého týmu a laické veřejnosti, pro kterou organizuje v hotelu pravidelné kuchařské kurzy. Pod jeho rukama prošly za jeho 9-ti leté působení v Nh Collection Olomouc hotelu desítky a desítky učnů oboru kuchař/číšník, které připravil na jejich start do pracovního života. Některé z nich si také sám vychoval a nyní jsou součastí jeho sehraného týmu. Petr představuje spravedlivého, vůdčího manažera s týmovým duchem a vynikajícími organizačními schopnostmi. Svým spolupracovníkům umožňuje jejich rozvoj, jak prostřednictvím kurzů, tak prostřednictvím zahraničních stáží a crosstrainingů, které pro své lidi organizuje. Gastronomické služby NH Collection hotelu v Olomouci pod vedením Petra mají dlouhodobě kladné reference od hostů z celého světa. Pro regionální hosty pak Petr se svým týmem pořádá periodické gastromonické večery, ve snaze přenést svou vášeň k dobrému jídlu na širokou veřejnost. Jsem přesvědčen, že Petr je vhodným kandidátem na titul Restauratér roku.  

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Petr Zuček při práci vystudoval vysokou školu.

Navrhuje: Tomáš Rousek

Představení kandidátů