Představení kandidátů výročních cen 2019
Miroslav Soukup
Šéfkuchař

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI: Celková stravovací koncepce hotelu, odpovědnost za zaměstnaneckou situaci výroby

DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ČR: Je mi ctí nominovat na restauratéra roku za hotelové restaurace pana Miroslava Soukupa, šéfkuchaře kongresového hotelu Clarion v Praze. V hotelu působí od jeho otevření.  Je to člověk, který podává neustále velmi dobrou práci a drží stále vysokou kvalitu gastronomie. Velmi dlouho působil v Asociaci kuchařů a cukrářů jako aktivní člen.  I přes veliký nápor je schopen zkušenosti předávat mladším kolegům. Se svým týmem hotelu Clarion získal v roce 2012 třetí místo na mezinárodním dni kuchařů.

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Doplňující informace nemám!!

NAVRHUJE: Jan Škrle

Představení kandidátů