Představení kandidátů výročních cen 2018
Michal Göth
Šéfkuchař

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI: Michal Göth řídí skvěle restauraci hotelu Miura již pátým rokem. Je manažerem a duší restaurace, která patří v širším regionu severní Moravy k nejlepším.

Zdůvodnění návrhu: Zkušený profesionál, který nabízí v jídlech či degustačním menu regionální produkty a suroviny. Podhůří Beskyd dává Michalovi nesčetné možnosti tvořivosti a on je rád využívá. Pravidelně se účastní projektu Grand restaurant s beskydskou kuchyní a dává na talíř jídlo - perfektně zpracované čerstvé suroviny - v moderním pojetí. Baví ho připravovat klasické i zapomenuté pokrmy české kuchyně v překvapivé podobě. Má pozitivní vliv na své kolegy, o které se vzorně stará a vychoval již mnoho následníků profesionálů, zejména v Brně, kde dlouhá léta působil. 

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Šéfkuchař Göth má svůj vlastní fanklub, který jaho kuchyni miluje. Je členem prestižní gastronomické společnosti Chaine des Rotisseurs s tradicí od roku 1248. Je velmi přátelský a skromný.

Navrhuje: Radim Beneš

Představení kandidátů