Představení kandidátů výročních cen 2018
Jaroslav Honzajk
Jednatel, šéfkuchař

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI:Šéfkuchař, majitel a jednatel společnosti.

Zdůvodnění návrhu:Určuje trendy a nabízí kvalitní produkty bez sebemenšího výkyvu. Rozšířil restauraci a grilování je zážitkem.

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Dle mého názoru si ocenění zaslouží

Navrhuje: Ing. Ondřej Balšánek

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI: Jako každý majitel odpovídá za celkový chod a ekonomiku provozu a zároveň se aktivně podílí na výrobě pokrmů z pozice šefkuchaře .

Zdůvodnění návrhu: Pana Jaroslava Honzajka znám mnoho let , kdy po boku Michaela Klímy vnikal do tajů moderní přípravy mas a získával zkušenosti z anatomie jatečních zvířat . Z restaurace, která po otevření dálnice D-8 zůstala na okraji zájmu projíždějících , vybudoval během několika málo let zařízení, kam se vyplatí si zajet na skvělě připravený steak, nebo se zůčastnit gastronomických akcí pořádaných právě Jardou a jeho personálem. To mu dovolilo se pustit do rozsáhlé rekonstrukce podle vlastních představ a potřeb. V jeho restauraci nehledá zákazník zážitkovou gastronomii , ale odchází se zážitkem ze skvěle připravených a chutných pokrmů a pocitem , že byl opravdu hostem. Je členem AHR ČR od samého počátku a aktivně se zapojuje do práce gastronomické sekce . 

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Jmenovaný je dále členem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky . 

Navrhuje: Milan Nemrava

Představení kandidátů