Představení kandidátů výročních cen 2019
Andrea Čupová
Provozní ředitel

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI: Paní Andrea Čupová řídí každodenní provoz restaurace YDYKSEB i přilehlého penzionu stejného jména. Od otevření restaurace v roce 2017 určuje její styl, design a směr dalšího vývoje. Aktivně se podílí i na tvorbě jídelního lístku dle aktuální sezóny, organizaci a realizaci pravidelně pořádaných akcí.


DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ČR: Restaurace YDYKSEB se nachází v beskydském údolí s impozantními výhledy na okolní vrcholy Beskyd. Její gastronomie ctí tradice regionální kuchyně při využivání čerstvých produktů od prověřených místních dodavatelů, ale zároveň nabízí svým hostům i jídla z prvotřídních surovin ze zahraničí. Většina pokrmů se připravuje v prosklenném originálním grilu s udírnou určeného k celoročnímu provozu. Komplexní a vyváženou nabídku jídel doprovází i široký výběr čepovného českého piva a jihomoravského vína. YDYKSEB pod vedením paní Čupové si udržuje vysoký standard služeb, jejichž úroveň podtrhují velmi pozitivní reakce a hodnocení hostů prostřednictvím online recenzí i jejich přímé zpětné vazbě. Odpovědný přístup k podnikání a vztah k místní komunitě potvrzují časté akce pořádané pro místní obyvatele jako např. sportovní akce kolo-běh Frýdlantem nad Ostravicí, Den Země YDYKSEB, mikulaššský večer pro děti, semináře a příměstské koňské tábory a mnoho jiných.


DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Celý areál YDYKSEB vznikl v původních zemědělských prostorech a budovách, kdy dal této dlouhodobě nevyuživané a nevzhledné lokalitě zcela nový, moderní a velmi působový vzhled s nepřeberným množstvím aktivit a relaxace pro všechny hosty i místní obyvatele.

NOMINUJE: Petr Frýdl

Představení kandidátů