Je rodák z města Libochovic a vnučka manželů Mošničkových, kteří mají
velkou tradici v oboru gastronomie. Vedli hotel v Libochovicích a jejich rukama
prošli stovky kuchařů a číšníků.
Byli mistři svého oboru a dodnes je v Libochovicích velká základna jejich žáků,
kterého je významnou součástí. Na tradici navázala vyučením v oboru a začala
pracovat v gastronomii. Před 20 lety otevřela vlastní restauraci s velkou
pokorou k této práci. Počala svou cestu poctivého řemesla v restauratérství.
Během této doby vystudovala obchodní akademii s maturitou a během dlouhých let
tvrdé práce ve službách v gastronomii se vypracovala na ocenění Restauratér
roku od Asociace hotelů a restaurací ČR, které jí bylo uděleno na základě
letité profesní dráhy, poctivé práce. Je to pro ni velmi cenné uznání našimi
předními odborníky. Podílí se na přípravách seminářů, kuchařských workshopů
spojené s regionální potravinou v našem kraji.
V současné době provozuje nový café restaurant „Café Della Porta“ v historické budově vedle zámku v Libochovicích kde pokračuje nejen v poctivé kuchařině ale hlavně v moderní a francouzské cukrařině již s certifikací Czech Special.
Je aktivní členkou AHR ČR a AKC ČR.